Takuu ja toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimittamamme ohjelmat ovat 100% testattuja ja toimivia, mutta tarkista auton tekninen kunto ennen ohjelmointiin ryhtymistä. 

Mikäli ajoneuvoa on muutettu alkuperäisestä, pitää muutokset ilmoittaa.

Moottorin ja vaihteiston öljynvaihtovälien huolellinen noudattaminen.

Ohjelmointi ei vaikuta päästö katsastukseen millään tavalla, mikäli tulevaisuudessa päästä ehdot tiukentuvat, on mahdollista palauttaa auto vakioksi erikseen sovittavalla hinnalla.

Lain mukaan ohjelmoitu auto pitäisi katsastaa uusille tehoille, tämä on asiakkaan vastuulla. Käytännössä asiaa ei valvota viranomaisten toimesta.

 

Takuuehdot

Ohjelmoinnille myönnetään tyytyväisyystakuu 14vrk. Jos asiakas ilmoittaa havainneensa ohjelmointiin liittyvää epätavallista toimintaa, vikakoodeja tms. Eikä uudelleen ohjelmoinnillakaan autoa saada toimimaan. Palautetaan maksu sekä auton alkuperäinen ohjelma. Tämä takuu voimassa vain ohjelmoinnin teettäneelle asiakkaalle. 

Tyytyväisyystakuu ei koske: Vialliseksi havaittujen tai rikkinäiseksi epäiltyjen sensorien toimintahäiriöitä, esim. ilmamäärämittari, ahtopaine-anturi, turbon säädin. Vialliset sensorit/toimilaitteet aiheuttavat tehonlisäyksen pienenemistä ja luvatut lukemat eivät toteudu ohjelmoinnista riippumattomista syistä. Mekaanisia töitä sekä mahdolliseen ohjelmavirheeseen vaihdettuja osia ei korvata. 

Mikäli autosi käy merkkihuollossa päivityksessä ja auto palautuu vakioksi, uudelleen ohjelmointi voidaan tehdä erikseen sovittavaan hintaan.

Yrityksellämme on vastuuvakuutus, mutta se korvaa vain ohjelmointityön aikana tapahtuvat vahingot. Käytämme vain alan parhaita lisensoituja laitteistoja, jolloin prosessi on turvallinen.

Auton saa rikki vakiokuntoisenakin väärällä käytöllä ja huonolla huolenpidolla.

FAQ

Läpäiseekö lastutettu/optimoitu auto katsastuksen päästö- ja obd-mittaukset?

Kyllä, ongelmitta. Mitattavat päästöt eivät lisäänny eikä ohjelmointi aiheuta vikakoodeja. Suosittelemme silti, että muutoskatsastat autosi. Muutoskatsastukseen vaaditaan todistus tehoista sekä päästömittaus. Lisätietoja muutoskatsastuksesta löydät esimerkiksi sivustolta https://www.traficom.fi/fi

1.6.2024 emme tee päästölaite muokkauksia. Halutessasi voimme palauttaa alkuperäisen ohjelman.